Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Over iPhone Protection.nl

iPhone Protection.nl is een onderdeel van Groenesteyn IT Consultancy VOF. In onze webwinkel verkopen we een ruim assortiment aan iPhone protectie hoesjes. Wij onderscheiden ons in het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten die stuk voor stuk door onszelf getest en beoordeeld zijn.

Daarnaast profiteert u bij ons door de snelle levertijden en de nieuwste producten die verkrijgbaar zijn op de markt. Uiteraard hebben we alles op voorraad, waardoor u het product de volgende dag al in huis kunt hebben. Bij ons geldt daarom écht de regel: Vóór 17:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden = de volgende dag in huis!

Heb je vragen over onze webshop, ons assortiment of iets anders, e-mail ons dan gerust uw vragen. Veel plezier gewenst met het winkelen in onze webshop!

Review schrijven
Om onze dienstverlening waar nodig te verbeteren en de webshop zo goed mogelijk te optimaliseren vinden we het juist belangrijk te horen wat de meningen van onze klanten zijn. Uiteraard horen we graag positieve reacties over de webshop, de service, de verzending etc, maar heeft u een klacht of bent u niet tevreden, laat het ons ook weten! We stellen uw tijd hiervoor op prijs!